Huur kerk voor huwelijk, concert, diner of uitvaart

Het remonstrants kerkgebouw dateert uit 1822 (is dus 200 jaar oud!) en wordt op zondagen gebruikt voor kerkdiensten. Daarnaast kan de kerk gehuurd worden, daardoor wordt bijgedragen aan de instandhouding van dit bijzondere monument, dat bekend staat om de mooie akoestiek.

Algemene informatie
Het gebouw biedt plaats aan maximaal 120 personen. Het kan één of meer dagdelen gehuurd worden voor diverse activiteiten, inclusief het gebruik van de eenvoudige keuken met koffie en thee apparatuur. Ook is er een goede geluidsinstallatie aanwezig met diverse microfoons. Voor het gebruik van orgel of piano wordt een extra vergoeding gevraagd. Het gebouw wordt i.v.m. de zeer goede akoestiek ook regelmatig voor concerten gebruikt.

Huurtarieven 2023*
1 dagdeel is ochtend , middag of avond :                           € 175
2 dagdelen :                                                                           € 325
3 dagdelen :                                                                           € 350
Burgerlijk huwelijk met bijbehorende faciliteiten :             € 400

Uitvaarten per dagdeel :                                                       € 300
Gebruik van orgel of vleugel exclusief extra stemmen:      € 25

Voor specifieke situaties is overleg gewenst en kunnen er andere tarieven afgesproken worden. Dit geldt ook voor vaste huurders.

HUWELIJK, burgerlijk en of kerkelijk
Als u een burgerlijk huwelijk wilt sluiten in deze sfeervolle ambiance, dan wordt dit voorbereid in overleg met gastvrouw Gerda d’Arnault telefoon 06-53192761, die hand- en spandiensten kan verrichten vooraf en op de dag zelf. Een kerkelijk huwelijk voor derden behoort ook tot de opties, tegen dezelfde huurprijs.
Bij mooi weer kan ook gebruik gemaakt worden van de ruimte buiten het gebouw.
Catering moet door de huurder zelf geregeld worden.

Als u belangstelling hebt om het gebouw te huren, neemt u dan contact op met Harrie de Pater: 0172 571131 of per mail: h.de.pater@casema.nl.

Op de website van de Kosterij ( http://www.kosterijnieuwkoop.nl/ )  vindt u informatie over het gebruik en de huur van de Kosterij die ook samen met de kerk gehuurd kan worden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA